ΠΑΟΚ: Φεύγει άμεσα για την Αγγλία ο Γιαννούλης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Φεύγει άμεσα για την Αγγλία ο Γιαννούλης

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, με τον 25χρονο διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ να αναχωρεί άμεσα για την Αγγλία.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Αρκετές ομάδες χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ επιδιώκοντας την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, με τη Νόριτς να είναι αυτή που τελικά ήρθε σε συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους». Μια συμφωνία που έκλεισε στα 8,5 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης, με την «οψιόν» αγοράς να ενεργοποιείται άμεσα εφόσον τα «καναρίνια» εξασφαλίσουν την άνοδο στην Premier League.

Οι διαπραγματεύσεις έτρεξαν αρκετά γρήγορα και οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν φτάσει σε μια καταρχήν συμφωνία. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Έλληνα διεθνή αμυντικό να δίνει το παρόν στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (15/1), που διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να αγωνιστεί ο Γιαννούλης να αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά το πιθανότερο είναι αυτό να μην συμβεί και ο Κατερινιώτης άσος θα ταξιδέψει άμεσα στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα