Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία η αποδέσμευση του Αντονίτο

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία η αποδέσμευση του Αντονίτο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία η αποδέσμευση του Αντονίτο

bet365

Θέμα ωρών η αποχώρηση του Αντονίτο από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα συνεχίσει στην Καρταχένα. Τζαβίδας και Μολό θα καλύψουν το κενό μέχρι το καλοκαίρι, εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Ο Λάζλο Μπόλονι, όπως έχουμε αναφέρει, δεν υπολογίζει τον Αντονίτο και ο Ισπανός μπακ αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχει αγωνιστεί σε επίσημο ή φιλικό παιχνίδι! Ο 33χρονος άσος που πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και ήταν εκτός για περίπου δύο μήνες, έχει συμφωνήσει με την Καρταχένα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το αργότερο, αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία.

Το Τριφύλλι θα εξοικονομήσει ένα σημαντικό κομμάτι από το φετινό του συμβόλαιο(200.000 ευρώ) αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει η πρόθεση να γίνει μεταγραφή δεξιού μπακ. Εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό και... φτηνό. Σπύρος Τζαβίδας και Γιοάν Μολό είναι οι παίκτες τους οποίους υπολογίζει ο Μπόλονι για μπακ απ του Φακούντο Σάντσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα