Λόπες: «Προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς»

Λόπες: «Προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς»

Gazzetta team
Λόπες: «Προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς»

bet365

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ σχολίασε τι θέλει να... φέρει ο Μανόλο Χιμένεθ στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα
Η ΑΕΚ κέρδισε απόψε (11/1) στη Λαμία και ο Λόπες κλήθηκε στο 57' να μπει στο γήπεδο, μετά την αποβολή του Ινσούα. «Είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Εγω εκείνη τη στιγμή ήμουν συγκεντρωμένος, έβλεπα τον αγώνα, αν και είχα κάνει ζέσταμα, ήμουν συγκεντρωμένος και τα πήγα αρκετά καλά. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και κρατήσαμε πάλι το μηδέν στην άμυνα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος μπακ στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε τι... έφερε στην άμυνα ο Μανόλο Χιμένεθ. «Αυτό που πρέπει να κάνει μία ομάδα μέσα στο παιχνίδι είναι να είναι συμπαγής. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και φεύγουμε για δευτερο σερί παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε γκολ. Όταν κρατάς το μηδέν, μας βοηθάει, γιατι εχουμε ποιότητα μπροστά και μπορούμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τις νίκες».
Για τα τρια ματς του Ισπανού κόουτς στον πάγκο και το γεγονός πως έχει χρησιμοποιήσει ισάριθμα αριστερούς μπακ σχολίασε πως «είναι τρεις ποδοσφαιριστές που ειμαστε για την ίδια θέση. Καθημερινά δουλεύουμε όσο μπορούμε. Προσωπικά θα ήθελα να παίξω όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής θέλω να προσπαθήσω και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι θετικό ότι είμαστε τρεις για μία θέση γιατί υπάρχει ανταγωνισμός». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Αρη που ακολουθεί. «Ξέρουμε ότι λόγω του πιεσμένου χρόνου και αντιπάλου, είναι να δουλέψουμε όσο γίνεται καλύτερα, να κερδίσουμε και να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα