Μπάσιτς: «Σκοπός του Αστέρα το μηδέν στην άμυνα»

Μπάσιτς: «Σκοπός του Αστέρα το μηδέν στην άμυνα»

Gazzetta team
Μπάσιτς: «Σκοπός του Αστέρα το μηδέν στην άμυνα»

bet365

Για τον Αστέρα Τρίπολης σκοπός στο παιχνίδι του είναι να διατηρεί το μηδέν στην άμυνα, σύμφωνα με τον βοηθό του Ράσταβατς.

Ο Μίλος Μπάσιτς, βοηθός του Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε στη Nova για το ματς με τον Απόλλωνα και το στιλ παιχνιδιού των Αρκάδων.

Ο Σέρβος είπε στη Nova:

«Ο σκοπός μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μετά από τα δυο προηγούμενα ματς. Στο δεύτερο δεν παίξαμε καλά, αν και δημιουργήσαμε καλές φάσεις, αποφασίσαμε να προσέξουμε περισσότερο την άμυνα. Είχαν μπάλα αλλά εμείς τις ευκαιρίες. Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί της νίκης».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα