Βρουσάι για ΠΑΟΚ: «Είμαστε μαθημένοι σε τέτοια ματς» (vid)

Gazzetta team
Βρουσάι για ΠΑΟΚ: «Είμαστε μαθημένοι σε τέτοια ματς» (vid)

bet365

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για τη νίκη στο Αγρίνιο και το ματς με τον ΠΑΟΚ που έρχεται.

Οι δηλώσεις του Βρουσάι στο Olympiacos TV:

Για το βάθος που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός: «Είχαμε απουσίες σημαντικών παικτών, που είναι στην αρχική εντεκάδα. Από εκεί και πέρα, όλοι οι παίκτες, όταν έρχεται η σειρά μας να παίξουμε, δίνουμε το 100% και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Όσοι επιλέχθηκαν στο βασικό σχήμα έδωσαν το 100% για το καλό της ομάδας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που ήταν και το σημαντικό για εμάς».

Για το εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα θα γίνει ένα ντέρμπι. Είμαστε μαθημένοι σε αυτά τα παιχνίδια. Όπως έχω ξαναπεί, δεν θέλω να χάνουμε κανένα παιχνίδι πόσο μάλλον ένα ντέρμπι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς ενόψει της συνέχειας. Αν κερδίσουμε, θεωρώ πως θα είμαστε σε ένα καλό σημείο για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Για τη φάση του νικητήριου γκολ στο Αγρίνιο και αν του μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά για να του δώσει την μπάλα: «Όχι, τον είδα από πριν. Εννοείται πως μου μιλάει μέσα στο παιχνίδι. Είναι μία προσωπικότητα και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει πάντα να παίρνει πρωτοβουλίες. Όταν προκάλεσα τον παίκτη, έκλεισε πάνω μου και έμεινε ελεύθερος ο Ματιέ και του έδωσα την μπάλα για να κάνει την ασίστ και να μπει το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα