Μπόλονι: «Είμαστε ντροπαλοί, πρέπει να μάθουμε να μεγαλώσουμε και να γίνουμε μεγάλοι» (vid)

Gazzetta team
Μπόλονι: «Είμαστε ντροπαλοί, πρέπει να μάθουμε να μεγαλώσουμε και να γίνουμε μεγάλοι» (vid)

bet365

Στις πολλές απουσίες που είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΛ, στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι με τον Ρουμάνο να αναφέρει πως οι... πράσινοι με τα νέα παιδιά θα πρέπει να μάθουν και να μεγαλώσουν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ στην Λεωφόρο, με τον Λάζλο Μπόλονι να αναφέρει μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA: «Είναι μια ομάδα ο Παναθηναϊκός που μου δίνει την εντύπωση πως δεν έχει εμπιστοσύνη στην ποιότητά του. Νομίζω πως έχουμε μια τεχνική υπεροχή, αλλά έχουμε δυσκολία να το δείξουμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Μπορούμε να πούμε πως η κατοχή της μπάλας και οι πάσες δεν είναι αυτό που θα ήθελα να δω αλλά θα πω πως ήταν εντάξει».

Για την εικόνα της ομάδας: «Βλέπουμε κάποια βελτίωση, όχι μεγάλη αλλά βλέπουμε. Και παίκτες που δεν έπαιξαν μέχρι τώρα θα πρέπει να ενταχθούν στην ομάδα. Σε καμία περίπτωση οι φίλαθλοί μας δεν θέλω να χάσουν τον ενθουσιασμό τους για τους νέους που πέρασαν τις εξετάσεις αλλά με έναν βαθμό που χρήζει βελτίωσης».

Γιατί γύρισαν πίσω μετά το 1-0: «Παίζουμε με σφίξιμο στην κοιλιά και γι' αυτό χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορώ να σκεφτώ και τι έγινε και στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων στο ημίχρονο. Έχαναν με 1-0 οπότε πήραν περισσότερα ρίσκα. Εμείς και στο φυσικό και στο πνευματικό κομμάτι δεν είμαστε τόσο ισχυροί. Είμαστε λίγο ντροπαλοί, πρέπει να μάθουμε να μεγαλώνουμε, να γινόμαστε μεγάλοι».

Για το μηδέν στην άμυνα για τρίτο παιχνίδι: «Καταρχήν υπάρχει βελτίωση και εγώ βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και λέω πως στα τρία τελευταία ματς δεν έχουμε δεχθεί γκολ. Σήμερα παίξαμε με 7 απουσίες και με παίκτες που δεν έχουν μάθει να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Για παράδειγμα παίκτες όπως είναι οι Μπουζούκης, Σερπέζης, Καμπετσής, Ιωαννίδης είναι νέα παιδιά που φοράνε μια βαριά φανέλα».

Για τον τελικό του Γουέμπλεϊ: «Όταν μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο τελικό μπορούμε να χάσουμε το μυαλό μας και να πούμε πως ανήκουμε τόσο ψηλά και αν πέσεις από εκεί... πονάει. Με την υπάρχουσα διοίκηση είμαστε ρεαλιστές και ουσιαστικά προχωράμε με μικρά βήματα γιατί το να κάνεις μεγάλες κινήσεις είναι δαπανηρό και πρέπει ο κόσμος να το καταλάβει. Επιστρέφοντας στον τελικό του Γουέμπλεϊ θυμάμαι τον Πούσκας που είχε πει αν κερδίσουμε θα προσθέσουμε ακόμα ένα τριφύλλι».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα