Τσιλιανίδης: «Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Τσιλιανίδης: «Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Gazzetta team
Τσιλιανίδης: «Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

bet365

Ο Θωμάς Τσιλιανίδης, τόνισε πως ο ΟΦΗ μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του στη δράση: «Έχει περάσει πολύς καιρός, κοντεύω τους 10 μήνες εκτός. Όσο παίζω, για εμένα είναι ευτυχία, προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου.

Οποιαδήποτε προσπάθεια βοηθάει την ομάδα για κάποιο αποτέλεσμα, είναι καταλυτικό για όλα τα παιδιά. Από εκεί και πέρα σιγά σιγά θα βελτιωθώ κι εγώ».

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Ακόμα δουλεύω πράγματα, δεν είμαι στο 100%, θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα. Ίσως ένα μήνα ακόμα, δεν ξέρω πόσο, πρέπει να κάνω κάποια σημαντικά πράγματα κι αν όλα πάνε καλά κι έχουμε την υγεία μας όλα θα γίνουν. Προς το τέλος του πρωταθλήματος θεωρώ πως θα είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα».

Για το αμυντικό πλάνο μετά την αποβολή: «Αμυντικά δείξαμε πολύ προσηλωμένοι και στο πλάνο και στις ατομικές μονομαχίες. Και επιθετικά θεωρώ πως λειτουργήσαμε πολύ σωστά. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και με 10 παίκτες αλλά και με 11».

Για το αν ο ΟΦΗ μπορούσε να κλέψει το παιχνίδι: «Θεωρώ πως μπορούσαμε να το πάρουμε. Σίγουρα όταν μένεις με 10 ποδοσφαιριστές αρχίζεις να σκέφτεσαι με έναν διαφορετικό τρόπο, το κάναμε, αλλά θεωρώ πως και πάλι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα