Βρακάς: «Μας έλειψε η τύχη με ΑΕΛ και Ατρόμητο»

Gazzetta team
Βρακάς: «Μας έλειψε η τύχη με ΑΕΛ και Ατρόμητο»

bet365

Για έλλειψη τύχης στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Ατρόμητο, έκανε λόγο ο επιθετικός μέσος του ΠΑΟΚ Γιώργος Βρακάς, τονίζοντας πως κόντρα στον Βόλο η ομάδα του θα πρέπει να είναι αυτή η οποία θα ανοίξει πρώτη το σκορ από νωρίς.

Κόντρα σε ΑΕΛ (1-1) και Ατρόμητο (3-2) ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης και σύμφωνα με τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA, ο 19χρονος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιώργος Βρακάς οφείλεται στην έλλειψη τύχης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το που αποδίδει τα άσχημα αποτελέσματα με ΑΕΛ και Ατρόμητο: «Οφείλεται στην τύχη. Εμείς δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100%. Κάνουμε φάσεις, ευκαιρίες, μας έλειψε η τύχη και αυτό θα το διορθώσουμε από το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα με τον Βόλο: «Να έχουμε την υπεροχή, να έχουμε συγκέντρωση, να σκοράρουμε πρώτοι και γρήγορα».

Για τον Βόλο: «Παίζει κλειστά, δυνατά ο Βόλος, κοιτάει την άμυνά του, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να «ξεκλειδώσουμε».

Για τα σερί παιχνίδια τον Γενάρη: «Υπάρχει κούραση, είναι πολλά τα παιχνίδια, ο προπονητής μοιράζει τον χρόνο, εμείς δίνουμε το 100% για να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το πως νιώθει και τους στόχους του: «Είναι πολύ ωραία για μένα. Προσπαθούμε να δίνουμε τα πάντα σε κάθε προπόνηση για να πάρουμε χρόνο συμμετοχής. Εγώ σαν προσωπικό στόχο θέλω να πάρω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα