Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τιμωρημένους, αλλά με Αϊτόρ και Κόναν! (pic)

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τιμωρημένους, αλλά με Αϊτόρ και Κόναν! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τιμωρημένους, αλλά με Αϊτόρ και Κόναν! (pic)

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Μακέντα και Ζαγαρίτη ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ την Κυριακή, με τους Αϊτόρ και Κόναν αντίθετα να βρίσκονται στην αποστολή.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ στη Λεωφόρο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μακέντα και Ζαγαρίτης, ενώ αντίθετα διαθέσιμοι είναι ο Αϊτόρ παρά το πρόβλημα της Παρασκευής και ο Κόναν που είναι η έκπληξη της αποστολής!

Επίσης, εκτός έμειναν οι Σάντσες, Βιγιαφάνιες, αλλά και οι Κουρμπέλης, Τζαβίδας που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, ο υπό παραχώρηση Αντονίτο και ο Αγιούμπ που είχε χάσει αρκετές προπονήσεις. Επίσης, ο Μαυρομμάτης έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας, με το νεαρό στόπερ Δημήτρη Καραγιάννη να καλύπτει αυτό το κενό στην αποστολή.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σαβιέρ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Αϊτόρ, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Ιωαννίδης, Καμπετσής, Κόναν, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα