ΑΕΚ: Μπήκε στο πρόγραμμα ο Γκαρσία, ατομικό για Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Μπήκε στο πρόγραμμα ο Γκαρσία, ατομικό για Σιμάνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπήκε στο πρόγραμμα ο Γκαρσία, ατομικό για Σιμάνσκι

bet365

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ καθώς στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (09/01) είδε τον Λιβάι Γκαρσία να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο εξτρέμ από το Τρίνιντάντ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο η μαγνητική του δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (08/01) ο Λιβάι Γκαρσία, για προληπτικούς λόγους έκανε αποκατάσταση αλλά σήμερα (09/01) προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι έτσι θα είναι στη διάθεση του Χιμένεθ για τον αγώνα με τη Λαμία την Δευτέρα (11/01, 19:30).

Παρ' όλα αυτά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ενωσης θα αποφασίσει αν θα του δώσει φανέλα βασικού ή θα τον προφυλάξει εν όψει του αγώνα με τον Άρη την Πέμπτη (14/01, 19:30).

Οσον αφορά τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο Πολωνός μέσος επέστρεψε στα Σπάτα κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, μετά την περιπέτεια που είχε λίγες ημέρες νωρίτερα με τον κορονοϊό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ανανεώσουν το ραντεβού τους την Κυριακή στις 16:00, όπου στο τέλος της ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα