ΑΕΚ: Χωρίς Γκαρσία και Σιμάνσκι η προπόνηση

ΑΕΚ: Χωρίς Γκαρσία και Σιμάνσκι η προπόνηση

Gazzetta team
ΑΕΚ: Χωρίς Γκαρσία και Σιμάνσκι η προπόνηση

bet365

Για προληπτικούς λόγους ο Λιβάι Γκαρσία έκανε αποκατάσταση, ενώ ο Ντάμιαν Σιμάνσκι αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο στις προπονήσεις.

Η μαγνητική του Γκαρσία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο όπως αναμενόταν πραγματοποίησε αποκατάσταση στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία τη Δευτέρα. Από την προπόνηση της Παρασκευής απουσίαζε και ο Σιμάνσκι, ο οποίος έχει δώσει πάντως αρνητικό δείγμα για κορονοϊό και το Σάββατο πρόκειται να επανέλθει στις προπονήσεις.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί του Σαββάτου στις 11:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του προγράμματος της Παρασκευής, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παρακολούθησαν διαδικτυακά σεμινάριο για την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων και στοιχηματικής απάτης που διοργάνωσε η εταιρεία sportradar, καθώς και σεμινάριο κανόνων διαιτησίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα