ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Σιμάνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Σιμάνσκι

bet365

Κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι να δίνει θετικό δείγμα στα τεστ που έγιναν το πρωί της Πέμπτης.

Η ΑΕΚ πέρασε τον Νοέμβριο μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊό καθώς αρκετοί παίκτες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν βρεθεί θετικοί. Μετά από εβδομάδες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο προέκυψε νέο κρούσμα, τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Το πρωί της Πέμπτης όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ υποβλήθηκε στον εβδομαδιαίο έλεγχο Covid 19 και το βράδυ η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έκανε γνωστό πως ο Ντάμιαν Σιμάνσκι βρέθηκε θετικός. Ο Πολωνός μέσος της Ένωσης έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και φυσικά τίθεται νοκ-άουτ από το ντέρμπι της Κυριακής.

Θυμίζουμε πως ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν θα έχει διαθέσιμο και τον Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην αναμέτρηση με τον Βόλο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Παουλίνιο, ο οποίος παραμένει στην Πορτογαλία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντάμιαν Σιμάνσκι βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, κατά τον σημερινό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα.

Ο διεθνής Πολωνός μέσος έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί, ενώ έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ευχές από την «κιτρινόμαυρη»οικογένεια στον Ντάμιαν για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα.

Μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας και υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντάμιαν Σιμάνσκι βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, κατά τον...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα