Άρης: Ολική ανατροπή με Ντουάρτε

Άρης: Ολική ανατροπή με Ντουάρτε

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ολική ανατροπή με Ντουάρτε

bet365

Ο Λερίν Ντουάρτε δέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ Άρης για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, θα παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης» κι όταν κριθεί έτοιμος αγωνιστικά θα πάρει την ευκαιρία του από τον Άκη Μάντζιο.
Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Λερίν Ντουάρτε ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2019 υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με την προοπτική να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της περσινής περιόδου. Ο Ολλανδός μέσος δεν ήταν σε καλή αγωνιστική και σωματική κατάσταση, δεν μπήκε ποτέ στο rotation της ομάδας και χρησιμοποιήθηκε σε μόλις τρεις αγώνες! Υπό αυτές τις συνθήκες, οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων μαζί του με απώτερο σκοπό τον τερματισμό του συμβολαίου το οποίο προέβλεπε συνολικές οικονομικές απολαβές άνω των 900.000 ευρώ. Συμβιβαστική λύση δεν βρέθηκε, ο Ντουάρτε παρέμεινε στην ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι, στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να πάρει αγώνες στα πόδια του, υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Τα δεδομένα στην περίπτωσή του άλλαξαν στη διάρκεια των επαφών του με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαο Τουμαζάτο. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, τέθηκε προς συζήτηση η προοπτική αναπροσαρμογής του συμβολαίου με μικρότερες οικονομικές απολαβές. Κι αυτό συμφωνήθηκε. Ο Λερίν Ντουάρτε θα υπογράψει το αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο, παράλληλα θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό κι όταν κριθεί ότι είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ο Άκης Μάντζιος θα του δώσει την ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα