«Ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο τον Ντούγε Τσοπ»! (vid)

«Ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο τον Ντούγε Τσοπ»! (vid)

Νίκος Αθανασίου
«Ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο τον Ντούγε Τσοπ»! (vid)

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Κροάτη επιθετικού της Σταντάρ Λιέγης, Ντούγε Τσοπ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι!

Την περίπτωση του 30χρονου σέντερ φορ, Ντούγε Τσοπ, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας για τον Παναθηναϊκό, ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία αναπαράχθηκαν και στο Βέλγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «τριφύλλι» έχει στην κορυφή της λίστας τον παίκτη, ο οποίος ανήκει στην Σταντάρ Λιέγης και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Είναι διεθνής 14 φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έχει σκοράρει δύο τέρματα. Το όνομά του είχε παίξει δυνατά και το καλοκαίρι του 2017, όταν οι «πράσινοι» έψαχναν τον αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Τσοπ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ(58 γκολ), στην Βαγιαδολίδ, στην Κάλιαρι, στην Σταντάρ Λιέγης, στην Μάλαγα και στην Χάϊντουκ Σπλιτ, χωρίς να καταφέρει να φτάσει τις επιδόσεις που είχε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Ντινάμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα