Άρης: Έρχεται ο Ιωάννου, φεύγει ο Ντάτκοβιτς

Άρης: Έρχεται ο Ιωάννου, φεύγει ο Ντάτκοβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Έρχεται ο Ιωάννου, φεύγει ο Ντάτκοβιτς

bet365

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νικόλα Ιωάννου άνοιξε τον δρόμο της αποχώρησης του Τόνι Ντάτκοβιτς…

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η πρώτη κίνηση του Άρη για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου κι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επικυρωθεί η μεταγραφή του 25χρονου Κύπρου αμυντικού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα, μαζί με τον ατζέντη του, για την υπογραφή των συμφωνητικών η οποία θα τον φέρει στο «Κλ. Βικελίδης» για τους επόμενους έξι μήνες με option αγοράς από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ιωάννου μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και ως αριστερός στόπερ και με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα, αυτομάτως θα δρομολογηθεί οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Τόνι Ντάτκοβιτς. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεν συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί έπειτα από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης» και υπό αυτές τις συνθήκες εκτιμήθηκε ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα. Λόγω της ύπαρξης τριετούς συμβολαίου, ο 27χρονος θα παραχωρηθεί (υπό τη μορφή δανεισμού) στην ισπανική Καρταχένα με option αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2021.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα