Μάντζιος: «Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι περνάει»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι περνάει»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αξία της… κοντής μνήμης που πρέπει να έχει η ομάδα του τον μήνα Γενάρη για να διαχειριστεί το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα των 13 αγώνων σε 40 ημέρες.

Ο προπονητής του Άρη με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα από τη Λαμία υποστηρίζοντας ότι… «μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας στον κακό αγωνιστικό χώρο βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με 2-0. Αυτό έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο μας. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με κάποιες φάσεις, δεν το καταφέραμε όμως. Αλλά πιστεύω ο μεγάλος παράγοντας που ήρθε η ήττα μας ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος. Υπάρχουν πράγματα που κρατάμε, τα αναλύσαμε και τα μεταφέρουμε στους παίκτες μας. Το παιχνίδι αυτό είναι παρελθόν δεν έχουμε περιθώριο να ασχολούμαστε, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Σε 40 ημέρες έχουμε 13 παιχνίδια, ένα ανά τρεις ημέρες, οπότε κοιτάμε μόνο μπροστά», είπε.

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Βόλο αλλά και στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του. «Ο Βόλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το σημαντικό είναι πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και θα κερδίσουμε. Αναλύσαμε τον αντίπαλο και ευελπιστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε τα στοιχεία που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου. Να έχουμε πειθαρχία, πλάνο, διάθεση, πάθος. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ουάρντα από την ομάδα της Θεσσαλίας και εκτίμησε ότι… «θα φανεί πώς θα είναι χωρίς τον Ουάρντα, ήταν βαρόμετρο για την ομάδα καθώς πόνταραν πολλά σ’ αυτόν, αλλά είναι και μια ομάδα η οποία ενισχύθηκε». Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του (σ. σ. Κάτσε, Σούντγκρεν) αλλά και στην κούραση της ομάδας του. «Περισσότερο έχουμε την κούραση από τον κακό αγωνιστικό χώρο και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι και δεν είναι δικαιολογία και δεν είναι μόνο το παιχνίδι της Λαμίας. Πολλά γήπεδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και όταν θέλουμε να εξελίξουμε το πρωτάθλημά μας και να το βελτιώσουμε είναι απαγορευτικό να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Και είναι αρκετά γήπεδα που δεν βοηθούν σε αυτό».

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε «κομβικό» τον μήνα Ιανουάριο λέγοντας επίσης ότι… «πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι περνάει», ενώ δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας. «Ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό, το χειρίζεται η διοίκηση. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι και τον επόμενο αντίπαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα