Με Σιαμπάνη και Σάκιτς κόντρα στον Βόλο ο Άρης

Gazzetta team
Με Σιαμπάνη και Σάκιτς κόντρα στον Βόλο ο Άρης

bet365

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ο Άρης θα υποδεχθεί την ομάδα του Βόλου (07/01, 17:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του αγώνα με τον Βόλο, με τον Άκη Μάντζιο να βγάζει την αποστολή.

Στα πλάνα του 51χρονου τεχνικού βρίσκεται ξανά ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ενώ στην 20αδα συμπεριλήφθηκε ο Μάριος Σιαμπάνης και οι νεαροί Τσαγκαλίδης και Χατζηπιρπιρίδης.

Από την άλλη εκτός έμεινε ο Κουέστα, ο Κάτσε ο οποίος είναι ανέτοιμος αλλά και ο τιμωρημένος Σούντγκρεν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με το Ν.Π.Σ. Βόλο, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (07/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα