Ολυμπιακός: Ο Παπασταθόπουλος θα κάνει τη διαφορά! (pic)

Ολυμπιακός: Ο Παπασταθόπουλος θα κάνει τη διαφορά! (pic)

bet365

Στη ψηφοφορία που διενήργησε το gazzetta.gr για το αν θα κάνει τη διαφορά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Σισέ η γνώμη σας είναι ξεκάθαρη!

bwin - Μάντσεστερ Γιουν. - Μάντσεστερ Σίτι με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Μέσα από τις 14.402 ψήφους σας φαίνεται ξεκάθαρα και ότι θέλετε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στον Ολυμπιακό αλλά και ότι ο διεθνής στόπερ θα κάνει τη διαφορά αντί του Σισέ.

Συγκεκριμένα 9.401 ψηφίσατε «ΝΑΙ» στην ερώτηση «Θα κάνει την διαφορά ο Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό αντί του Σισέ;», με ποσοστό 65%. Μόλις το 35% ψήφισε «ΟΧΙ».

Πώς έχει η κατάσταση αυτήν τη στιγμή

Η Νις είναι η ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον Παπέ Σισέ και μάλιστα με αγορά, ενώ φαίνεται ότι για τον κεντρικό αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λιλ.

Από την άλλη, στο Λιμάνι έχουν έρθει σε επαφή με τον Παπασταθόπουλο, για τον οποίο γράφεται στην Ιταλία ότι διαπραγματεύεται την επιστροφή του στην Τζένοα. Ωστόσο, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Τουρκία.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις και στα δύο θέματα, με την πιθανή παραχώρηση του Σισέ σαφώς να δρομολογεί εξελίξεις και στην υπόθεση «Sokratis».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα