Άρης: Επιστροφή Σάκιτς με Βόλο

Άρης: Επιστροφή Σάκιτς με Βόλο

Gazzetta team
Άρης: Επιστροφή Σάκιτς με Βόλο

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (7/1, 17:15) με τον Βόλο στον οποίον προβλέπεται η επιστροφή του Εμάνουελ Σάκιτς στο βασικό σχήμα.

Ο Αυστριακός αμυντικός εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία και λογικά θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας στο παιχνίδι με τον Βόλο καθώς δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντάνιελ Σούντγκρεν. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/01, 17:15), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι κατοχής μπάλας) με τον Εργκυς Κάτσε να συνεχίζει το πρόγραμμα επανένταξης.

Στο μεθαυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς, ενώ στον αντίποδα επανέρχεται ο Εμάνουελ Σάκιτς, που εξέτισε την ποινή του.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα