ΠΑΟΚ: Οι δυσκολίες για Κροβίνοβιτς και οι άλλοι…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι δυσκολίες για Κροβίνοβιτς και οι άλλοι…

bet365

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς μπορεί να είναι ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από τη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες για τον ΠΑΟΚ στο θέμα της απόκτησής του.

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς παραμένει ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο το θέμα του εμφανίζεται να είναι αρκετά περίπλοκο όχι μόνο λόγω της εμπλοκής της Μπενφίκα με την οποία ο «Δικέφαλος» συζητάει για την απόκτησή του για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού, αλλά και των υψηλών οικονομικών δεδομένων για έναν τέτοιο δανεισμό.

Ο 25χρονος χαφ κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς ήταν από τους στυλοβάτες της επιστροφής της Γουεστ Μπρομ στη μεγάλη κατηγορία, όμως μετά την απομάκρυνση του Σλάβεν Μπίλιτς κδεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Σαμ Αλαρντάις, χάνοντας τη θέση του στην ενδεκάδα

Αν το θέμα του Κροάτη δεν προχωρήσει άμεσα τότε οι «ασπρόμαυροι» θα στραφούν σ’ άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τους. Ο Όλαφ Ρέμπε έχει στη λίστα του κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα