Τζέγκο: «Μας σκότωσαν τα δύο γρήγορα γκολ»

Τζέγκο: «Μας σκότωσαν τα δύο γρήγορα γκολ»

Gazzetta team
Τζέγκο: «Μας σκότωσαν τα δύο γρήγορα γκολ»

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο αναφέρθηκε στην καθημερινή είσοδο του Άρη στο παιχνίδι αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε ένταση στο παιχνίδι της.

Ο Αυστραλός μέσος εκτίμησε ότι ο Άρης δεν μπήκε στο παιχνίδι με τη νοοτροπία που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. «Ξέραμε τις συνθήκες και τη δυσκολία του αγώνα, παρόλο αυτά δεχθήκαμε δύο γκολ στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς όπως τον περιμέναμε και τα δύο γκολ μας σκότωσαν γιατί ξέραμε ότι λόγω του τερέν θα ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε πολλές καθαρές ευκαιρίες».

Ρωτήθηκε για τη φάση (εκτέλεσης) του πέναλτι, αλλά ο Τζέιμς Τζέγκο δεν θέλησε να μπει σ’ αυτή τη διαδικασία. «Μπορεί να αμφισβητηθεί από πολλούς αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω, προτιμώ να μείνω σε ποδοσφαιρικό θέματα. Σε ότι αφορά το δεύτερο γκολ ήταν εκπληκτικό το τελείωμα, αλλά θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει νωρίτερα τη φάση, πριν φτάσει ο επιθετικός της Λαμίας στην τελική προσπάθεια. Γενικώς στα πρώτα 15-20 λεπτά δεν είχαμε δύναμη αι δεν μπήκαν στις φάσεις με δύναμη για να τις τελειώσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα