Λόπεθ: «Δεν είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία»

Λόπεθ: «Δεν είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία»

Gazzetta team
Λόπεθ: «Δεν είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία»

bet365

Ο Κριστιάν Λόπεθ στάθηκε περισσότερο στην αγωνιστική συμπεριφορά και νοοτροπία του Άρη στην ήττα από τη Λαμία.

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports και υποστήριξε αρχικά ότι… «ξέραμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, η Λαμία παρουσιάστηκε έτσι ακριβώς όπως την περιμέναμε, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία γι’ αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε». Ρωτήθηκε για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και απάντησε: «Προφανώς μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος αλλά αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες και δεν αποτελεί δικαιολογία. Πιο σημαντικό ήταν η νοοτροπία μας, δεν ήταν ίδια μ’ αυτή που είχαμε στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Ο Κριστιάν Λόπεθ ρωτήθηκε για τον βαθμό επιρροής αυτής της ήττας αλλά και για το γεγονός ότι ο Άρης για πρώτη φορά δεν σκόραρε σε παιχνίδι. «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θεωρώ ότι δεν θα μας επηρεάσει. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να κάνουμε ό,τι κάναμε και πριν. Σε ότι αφορά το γκολ, ήταν δύσκολο να δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες σ’ αυτό το γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα