Μάντζιος: «Δεχθήκαμε γρήγορα και εύκολα γκολ»

Μάντζιος: «Δεχθήκαμε γρήγορα και εύκολα γκολ»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δεχθήκαμε γρήγορα και εύκολα γκολ»

bet365

Στο κακό ξεκίνημα του Άρη στο παιχνίδι απέδωσε ο Άκης Μάντζιος την δεύτερη ήττα των «κίτρινων» στο Πρωτάθλημα από τη Λαμία.
Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στα κανάλια Novasports για το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του λέγοντας ότι… «φάγαμε γρήγορα και εύκολα γκολ με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει ακόμη δυσκολότερο για μας. Δεν μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε ορθολογικά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να μπούμε σε παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν το καταφέραμε. Το ίδιο προσπαθήσαμε κι όταν μείναμε με 10 παίκτες. Προχωράμε, έχουμε παιχνίδι την Πέμπτη. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα