Γκαρσία: «Το ματς με τον Ολυμπιακό μπορεί να αλλάξει πολλά»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Το ματς με τον Ολυμπιακό μπορεί να αλλάξει πολλά»

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη για τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ στάθηκε στην οργάνωση του Χιμένεθ στις προπονήσεις.

Όσα είπε ο Λιβάι Γκαρσία στη NOVA ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη:

«Γνωρίζουμε ότι για εμάς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να αλλάξει πολλά και να έχουμε μια νέα αφετηρία για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και πρόσθεσε για την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ: «Δεν είναι πολλές ημέρες στην ομάδα, αλλά διακρίνω έναν οργανωτικό προπονητή που μας δίνει κατευθύνσεις μέσα στο παιχνίδι».

Όσον αφορά το τι πήγε στραβά για την ΑΕΚ, ο 23χρονος εξτρέμ υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να πω ότι έφταιξε κάτι συγκεκριμένο με τον Καρέρα για τις άσχημες εμφανίσεις. Ως ποδοσφαιριστές πάντα κάνουμε κριτική πρώτοι στους εαυτούς μας. Μπορεί να ήταν κάτι απλό, αλλά δεν μπορώ να το ξεχωρίσω, ελπίζω να το αλλάξουμε τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα