ΑΕΚ: Επίσημος ο δανεισμός του Σιμάο στη Μορεϊρένσε

ΑΕΚ: Επίσημος ο δανεισμός του Σιμάο στη Μορεϊρένσε

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επίσημος ο δανεισμός του Σιμάο στη Μορεϊρένσε

bet365

Και επίσημα παίκτης της Μορεϊρένσε ως το τέλος της σεζόν είναι ο Νταβίντ Σιμάο.

Μόνο τα τυπικά των ανακοινώσεων απέμεναν για τον δανεισμό του Σιμάο από την ΑΕΚ στη Μορεϊρένσε. Οι δύο ομάδες είχαν φτάσει σε οριστική συμφωνία για τον 30χρονο Πορτογάλο μέσο, ο οποίος είχε περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις.

ΑΕΚ και Μορεϊρένσε ανακοίνωσαν τη συμφωνία, με τον Σιμάο να αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Νταβίντ Σιμάο στην πορτογαλική Μορεϊρένσε, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2020-21», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

Ο Σιμάο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους ως το καλοκαίρι του 2022, ενώ και πέρυσι στα μέσα της σεζόν είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα