Μ. Γκαγκάτσης: «Την ιστορία τη γράφουμε εμείς» (pic)

Μ. Γκαγκάτσης: «Την ιστορία τη γράφουμε εμείς» (pic)

Gazzetta team
Μ. Γκαγκάτσης: «Την ιστορία τη γράφουμε εμείς» (pic)

bet365

«Ασπρόμαυρη» συστράτευση με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να αγκαλιάζει την προσπάθεια της ΚΑΕ ενόψει της ΑΜΚ. Τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

Το δικό του μήνυμα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ έστειλε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμήθηκε μια από τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας μπάσκετ του «Δικεφάλου», με τη συμμετοχή της στο Final Four του 1993 στο ΣΕΦ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας με ένα από εισιτήρια εκείνης της διοργάνωσης: «Πάμε σαν άλλοτε, την ιστορία τη γράφουμε εμείς»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα