Ο ΠΑΟΚ... αποθέωσε τον Τζόλη

Ο ΠΑΟΚ... αποθέωσε τον Τζόλη

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ... αποθέωσε τον Τζόλη

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχάρη τον 18χρονο επιθετικό για τη διάκρισή του να συμπεριληφθεί από την UEFA στους 50 νεαρούς ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης
Στις «αποκαλύψεις» του ΠΑΟΚ και γενικότερα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συγκαταλέγεται ο Χρήστος Τζόλης, το όνομα του οποίου ακούγεται... όλο και περισσότερο εκτός των συνόρων. Μάλιστα η UEFA τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 50 νεαρούς ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της Γηραιάς Ηπείρου, που συγκεντρώνουν όλες τις προϋποθέσεις για να μας απασχολήσουν έντονα το 2021. «Ένας γρήγορος εξτρέμ με... μάτι για το γκολ. Ο 18χρονος εντυπωσίασε στο φετινό UEFA Europa League, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας δύο ασίστ. Πραγματοποίησε το φουλ ντεμπούτο στην Εθνική Ελλάδας τον Οκτώβριο του 2020, σκοράροντας το πρώτο του διεθνές γκολ έναν μήνα αργότερα», έγραψε, μεταξύ άλλων, για εκείνον.
Μάλιστα ο ΠΑΟΚ... αποθέωσε τον 18χρονο και τον συνεχάρη για τη διάκρισή του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΟΚ
Το επίσημο site της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, uefa.com, ζήτησε από τους ρεπόρτερ του να φτιάξουν μία λίστα με τους 50 νεαρούς παίκτες που αναμένεται να λάμψουν το 2021 και η τελική λίστα έχει ασπρόμαυρο ενδιαφέρον.
Το φινάλε της χρονιάς είναι ιδανικό για ανασκόπηση. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς όμως προσφέρεται για προβλέψεις. Η UEFA αποφάσισε να βάλει σε μία λίστα τους 50 νεαρούς παίκτες που αναμένεται να μας απασχολήσουν το 2021 και σε αυτή συμπεριλήφθηκε και το δικό μας Golden Boy.
O Χρήστος Τζόλης άρχισε ν’ απασχολεί τη δημοσιότητα τον περασμένο Ιούνιο. Η εμφάνισή του, όμως, μόνο απρόσμενη δεν ήταν. Όσοι ασχολούνται με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο γνώριζαν το ταλέντο του και θεωρούσαν πως ήταν θέμα χρόνου να μπει και στην καθημερινότητα του ανδρικού ποδοσφαίρου.
Ο νεαρός φορ δικαίωσε όσους τον πίστευαν και ξεπέρασε τις προσδοκίες εκείνων που είδαν άλλο ένα νεαρό παιδί από τις Ακαδημίες να κάνει το ντεμπούτο του. Από τα πρώτα του λεπτά έδειξε ότι είναι έτοιμος ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της πίεσης και του πρωταθλητισμού σε μια μεγάλη ομάδα.
Απολογισμός εξαμήνου; 31 παιχνίδια, εννιά γκολ και πέντε ασίστ σε 1929 αγωνιστικά λεπτά. Οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις του, μάλιστα, έκαναν τη φήμη του να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.
Ο Τζόλης, άλλωστε, μετρά δύο γκολ και μία ασίστ κόντρα στη Μπεσίκτας, γκολ και ασίστ και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Αϊντχόβεν και εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Μπενφίκα και Κράσνονταρ.
Οι ρεπόρτερ του site της UEFA, λοιπόν, συμπεριέλαβαν τον νεαρό άσο στη λίστα τους με τα 50 ταλέντα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2021 αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Ένας γρήγορος εξτρέμ με έφεση στο γκολ. O 18χρονος εντυπωσίασε στο Europa League της τρέχουσας σεζόν, πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας τον Οκτώβριο του 2020, ενώ σκόραρε και το πρώτο του διεθνές γκολ έναν μήνα αργότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα