Άρης: Με μοναδικό απόντα τον Σάκιτς στη Λαμία

Άρης: Με μοναδικό απόντα τον Σάκιτς στη Λαμία

Gazzetta team
Άρης: Με μοναδικό απόντα τον Σάκιτς στη Λαμία

bet365

Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Εμάνουελ Σάκιτς, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (4/1, 19;30) με τη Λαμία στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής πράγμα που σημαίνει ότι στο βασικό σχήμα του Άρη θα υπάρξει τουλάχιστον μία αλλαγή καθώς προβλέπεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κριστιάν Γκάνεα. Γενικώς ο Άκης Μάντζιος δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα καθώς στη διάθεσή του βρίσκονται και οι Τζέιμς Τζέγκο, Έργκυς Κάτσε οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι… «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (04/01, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού (αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας). Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (βίντεο-ανάλυση, ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, υποομαδική αμυντική τακτική και στατικές φάσεις)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα