ΟΦΗ: Με τα γνωστά προβλήματα ο Σίμος ενόψει Παναιτωλικού

ΟΦΗ: Με τα γνωστά προβλήματα ο Σίμος ενόψει Παναιτωλικού

Gazzetta team
ΟΦΗ: Με τα γνωστά προβλήματα ο Σίμος ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Το Σάββατο το πρωί η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν αναχωρήσει για Αγρίνιο.

Ο Γιώργος Σίμος δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΟΦΗ. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου είδε και την Πρωτοχρονιά τον Ντε Γκουζμάν να βγάζει μέρος του ατομικού προγράμματος, ενώ οι Μαρινάκης, Γιάννου και Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία, με τον πρώτο να κάνει και ατομικό. Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ:

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για το 2021, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα την Κυριακής (3/1) με τον Παναιτωλικό.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Jonathan De Guzman και Felipe Souza. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία.

Ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο (2/1). Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 08:30 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στο Αγρίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα