Μουνάφο: «Δύσκολο το ματς με τον Παναθηναϊκό, να μην δεχθούμε γκολ»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Δύσκολο το ματς με τον Παναθηναϊκό, να μην δεχθούμε γκολ»

bet365

Έμφαση στην άμυνα πρέπει να δώσει ο Αστέρας Τρίπολης στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Χουάν Μουνάφο.

Όσα είπε στη NOVA ο Μουνάφο ενόψει της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό:

«Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο, γιατί είχαμε τη διακοπή. Οι παίκτες χαλαρώνουν λίγο και πρέπει να βρούμε γρήγορα τον ρυθμό μας. Ξέρουμε ότι πάμε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος παίζει στο γήπεδο του και θέλει να αρχίσει καλά τη χρονιά, όπως κι εμείς.

Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε γκολ, να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και αν μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι, τότε θα το πάρουμε. Και οι δύο ομάδες είναι καλές και θα είναι ένα καλό και δύσκολο για εμάς ματς.

Όποιος πάρει τη νίκη θα έχει μια καλή διαφορά, αν και δεν θα σημαίνει τίποτα γιατί υπάρχει ένας ακόμη γύρος. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Και πάλι όμως είμαστε σε καλή θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα