Τάτσης: «Με πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Τάτσης: «Με πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τάτσης: «Με πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τάτσης στη NOVA:

Για την άφιξή του στην ΑΕΛ: «Βρήκα μια ομάδα με αρκετούς τραυματίες παίκτες. Η διακοπή βοήθησε να επιστρέψουν νωρίτερα. Θα έχουμε μερικές μέρες παραπάνω για να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να μπούμε καλά με την νέα χρονιά, αφού αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα».

Τι πρέπει να έχουν οι παίκτες για να έχουν θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα παίξει η ψυχολογία. Οι παίκτες είτε αυτοί που θα είναι στην ενδεκάδα είτε αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο να παίξουμε με πάθος».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος του είναι συγκεκριμένος, θα προσπαθήσει να μας αντιμετωπίσει με ότι καλύτερο μπορεί να παρουσιάσει. Περιμένω μια ομάδα με τον συγκεκριμένο στόχο που έχει και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή την κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα