Ο Ολυμπιακός έκλεισε παίκτη που διεκδίκησε η Πόρτο και της πήρε μεταγραφική... ρεβάνς!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε παίκτη που διεκδίκησε η Πόρτο και της πήρε μεταγραφική... ρεβάνς!

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός έκλεισε παίκτη που διεκδίκησε η Πόρτο και της πήρε μεταγραφική... ρεβάνς!

bet365

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει στο Gazzetta.gr για το τι δείχνει η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό σε σχέση με τη δυναμική των Πειραιωτών στο μεταγραφικό παζάρι.
Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να παίρνει μία ελληνική ομάδα παίκτη τον οποίο ήθελε και η Πόρτο και επεδίωξε να κλείσει. Δεν είναι κάτι που γίνεται συχνά. Για την ακρίβεια δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ.
Ο Ολυμπιακός είδε δύο φορές να χάνει μεταγραφικές του προτεραιότητες για τη θέση του αριστερού μπακ από Πόρτο με τον Ζαϊντού και Ρέις με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Παίκτες που είχε βρεθεί πραγματικά κοντά για να κλείσει. Δεν τα κατάφερε όμως.
Δείχνοντας έτσι και τη δύναμη που έχει σε επίπεδο μεταγραφών αλλά και την προοπτική που μπορεί να δώσει σε έναν νέο παίκτη. Ο Ρέαμπτσιουκ είδε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία του. Είδε τη δυνατότητα να παίξει βασικός σε μία ομάδα που έχει και Ευρώπη τον Φλεβάρη. Μία προοπτική που δεν την έβλεπε στην Πόρτο. Σε μία Πόρτο όπου θεώρησε πως θα έπρεπε να του την είχε δώσει αυτήν την ευκαιρία που ζητούσε καιρό πριν...
Στον πειραϊκό σύλλογο θα βρει έναν Πορτογάλο προπονητή (Πέδρο Μαρτίνς) και αρκετούς παίκτες από την Ιβηρική (όπως Σα και Σεμέδο αλλά και Τιάγκο Σίλβα) που θα τον κάνουν να νιώσει πιο άνετα. Μην γελιέστε. Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι περισσότερο Πορτογάλος παρά Μολδαβός! Παιδί των Ακαδημιών της Πόρτο, η οποία με το που κατάλαβε τι πάει να γίνει με τον Ολυμπιακό έκρινε ότι είναι η στιγμή να κάνει την κίνησή της.
Εισέπραξε όμως την πεισματική άρνηση του Όλεγκ, όπως διαβάσατε σχετικά και στο Gazzetta.gr. Άλλωστε το είπε και ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα. Ο Ρέαμπτσιουκ αποφασίζει και κανείς άλλος. Και για να αναφέρουμε και τα οικονομικά δεδομένα για μεταγραφή Γενάρη δεν τα λες λίγα. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους και όχι εμάς (γιατί στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι... λογιστές του διαδικτύου που τα ξέρουν όλα) η Πάσος θα εισπράξει 2 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Κοινώς η 2η πιο δαπανηρή μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τον Πέπε για φέτος.
Ο Ολυμπιακός την έκανε τη δουλειά του. Έκανε το μεταγραφικό χρέος του με διπλό όφελος. Πήρε παίκτη κάνοντας τη ρελάνς του και παίρνοντας... ρεβάνς από την Πόρτο και απέκτησε παίκτη με κανονική μεταγραφή και όχι δανεικό για να επενδύσει πάνω του. Τώρα απλά θα περιμένει τα αγωνιστικά οφέλη μίας τέτοιας μεταγραφής. Από έναν παίκτη που είναι ήδη ετοιμοπόλεμος και σε θέση να παίξει ακόμα και με την ΑΕΚ.
Όσο για τα άλλα μεταγραφικά; Ο Μαρτίνς στις δηλώσεις στη NOVA τα άφησε όλα ανοιχτά. Και για πιθανότητα απόκτησης φορ αλλά και για να προκύψει ενδιαφέρον ή πρόταση για παίκτη ή παίκτες του ρόστερ. Εξάλλου τώρα μπαίνουμε στον μήνα Γενάρη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.