Αλλάζουν τα δεδομένα οι Πορτογάλοι: «Ο Ρέαμπτσιουκ αρνείται Πόρτο, θέλει Ολυμπιακό»!

Αλλάζουν τα δεδομένα οι Πορτογάλοι: «Ο Ρέαμπτσιουκ αρνείται Πόρτο, θέλει Ολυμπιακό»!

Δημήτρης Τομαράς
Αλλάζουν τα δεδομένα οι Πορτογάλοι: «Ο Ρέαμπτσιουκ αρνείται Πόρτο, θέλει Ολυμπιακό»!

bet365

Πορτογαλικά ρεπορτάζ δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση του Μολδαβού μπακ της Πάσος Φερέιρα, υποστηρίζοντας ότι δεν δέχεται να γυρίσει στην Πόρτο και προτιμά τον Ολυμπιακό!
Νέο... σίριαλ ή θρίλερ με Όλεγκ; Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ του Sapo.pt και του Renascença ο Μολδαβός διεθνής μπακ δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Πόρτο αλλά θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό! Κάτι που έρχεται σε... σύγκρουση με τις προηγούμενες πληροφορίες από την Ιβηρική ότι η Πόρτο θα πάρει πίσω τον παίκτη.
Σημειώνεται μάλιστα στα ρεπορτάζ πως ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αρνήθηκε να γυρίσει στην Πόρτο. Επίσης ότι επιζητά να γίνει η μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Εξέλιξη που εφόσον επιβεβαιωθεί αλλάζει για τα καλά το μεταγραφικό αυτό story...
Πρέπει να υπενθυμιστεί πως ο διεθνής αριστερός μπακ ήταν εκ των βασικών στόχων των Πειραιωτών για τη θέση αυτή εξαρχής. Μάλιστα είχαν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά της Πάσος για τον Ρέαμπτσιουκ.
Στα 22 του ο Όλεγκ έχει φέτος 13 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ στην Πάσος. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πως τα νεότερα για τη στάση του παίκτη να έχουν να κάνουν με τον χρόνο συμμετοχής του καθώς στον Ολυμπιακό θα είναι βασικός. Πλην του Ρέαμπτσιουκ να θυμίσουμε πως υπάρχουν για τον Ολυμπιακό και οι επιλογές των Νταλμπέρτ, Μπιόρκαν και όχι μόνο. Εφόσον βέβαια ισχύσουν όλα τα παραπάνω μένει να φανεί / δημοσιοποιηθεί η τελική στάση του παίκτη. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το τι είπε ο πρόεδρος της Πάσος για τον Όλεγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα