ΠΑΟΚ: Εξετάζει την περίπτωση του Κροβίνοβιτς (vid)

ΠΑΟΚ: Εξετάζει την περίπτωση του Κροβίνοβιτς (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εξετάζει την περίπτωση του Κροβίνοβιτς (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για παίκτη στην μεσαία γραμμή κι ένα από τα ονόματα που εξετάζει είναι αυτό του Κροάτη μέσου της Γουέστ Μπρόμιτς, Φίλιπ Κροβίνοβιτς, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ομάδας στην μεσαία γραμμή και όπως αναφέρει η εφημερίδα FORZA ένα όνομα που έχει προταθεί κι εξετάζεται σοβαρά είναι αυτό του Φιλίπ Κροβίνοβιτς.

Ο 25χρονος Κροάτης μέσος, αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρόμιτς με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα και στον Δικέφαλο του Βορρά εξετάζουν αν μπορούν να τον φέρουν στην Τούμπα με το ίδιο καθεστώς.

Ο Κροβίνοβιτς γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1995 στο Ζάγκρεμπ, και σε ηλικία 12 ετών βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Ντιναμό. Τον Αύγουστο του 2009 μετακόμισε στη NK Ζάγκρεμπ. Στην κροατική ομάδα αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2015 όταν και πήρε μεταγραφή στην Ρίο Άβε.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας έκανε το μπαμ με την Μπενφίκα να τον αποκτά τον Ιούλιο του 2017. Τον Ιανουάριο του 2018 είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός σχεδόν ένα χρόνο. Από το καλοκαίρι του 2019 βρίσκεται στην Γουέστ Μπρόμιτς (πέρυσι στην Championship) όπου και αγωνίζεται ως δανεικός από την προτογαλική ομάδα.

Δείτε τον Κροβίνοβιτς σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα