Άρης: Παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη η προπόνηση

Άρης: Παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη η προπόνηση

Gazzetta team
Άρης: Παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη η προπόνηση

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε την προπόνηση του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ είχε συνάντηση τόσο με τον Άκη Μάντζιο όσο και με τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε με καθυστέρηση 48 ωρών από την άδεια που του δόθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων, κλήθηκε σε απολογία και είναι δεδομένο ότι θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο. Με τον Αργεντίνο επιθετικό συναντήθηκε σήμερα (30/12) ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τη σημερινή (30/12) προπόνηση του Άρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης συζήτησε μαζί του, επισημαίνοντάς του ότι θα εφαρμοστεί ο εσωτερικός κανονικός και το ζήτημα τελειώνει εδώ. Παράλληλα όμως προβλέπεται να συζητήσει με τον Άκη Μάντζιο για μεταγραφικά ζητήματα.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στη Λαμία (04/01, 19:30). Ο Τζέιμς Τζέγκο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Εργκυς Κάτσε ακολούθησε και πάλι κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, καθώς και παιχνίδι τακτικής.

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Σάσα, από την πλευρά τους, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης. Αύριο, Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί σε δύο γκρουπ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα