Ολυμπιακός: «Εξετάζει τον Χόρχε Καρασκάλ» (vid)

Ολυμπιακός: «Εξετάζει τον Χόρχε Καρασκάλ» (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Εξετάζει τον Χόρχε Καρασκάλ» (vid)

bet365

Ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό της Ρίβερ Πλέιτ, Χόρχε Καρασκάλ, φαίνεται πως έχει εκφράσει ο Ολυμπιακός.

Την ενίσχυσή τους στο μεσοεπιθετικό κομμάτι φαίνεται πως κοιτάζουν στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή, ο Πέδρο Μαρτίν εξετάζει τον Χόρχε Καρασκάλ που αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ.

Πρόκειται για 22χρονο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό ο οποίος φαίνεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» ενόψει του Ιανουαρίου και δεν αποκλείεται να κινηθούν με επίσημο τρόπο για την απόκτηση του. Ο Καρασκάλ, αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά και ως εξτρέμ, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό το δημοσίευμα αναφέρει πως τον ποδοσφαιριστή εξετάζουν και οι Μπενφίκα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Ρίβερ, έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο 2,5 εκατ. ευρώ στην Καρπάτι Λβιβ για να τον αποκτήσει, ενώ έχει περάσει από την δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης. Πέρσι, είχε 24 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ, ενώ συνολικά μετρά 74 συμμετοχές και 11 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα