«Η Αντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Βράνιες»

«Η Αντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Βράνιες»

Gazzetta team
«Η Αντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Βράνιες»

bet365

Στο Βέλγιο μετέδωσαν (ξανά) πως ο Βόσνιος στόπερ δεν έχει μέλλον στην ομάδα της χώρας τους
Ακόμη μία αναφορά στην ΑΕΚ και τον Βράνιες έκαναν σήμερα (25/12) οι Βέλγοι. Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» μετέδωσε πως η Ενωση «προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του Βράνιες, τον οποίο θα ήθελε ως ελεύθερο. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν τελικά η Αντερλεχτ θα το πράξει. Αποτελεί γεγονός όμως ότι η ομάδα των Βρυξελλών θέλει να απαλλαγεί απ’ το μισθό του παίκτη το συντομότερο δυνατό».
Για τους «κιτρινόμαυρους» πάντα θα «παίζει» η περίπτωση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά μόνο εάν μείνει ελεύθερος - ούτως ή άλλως βρίσκεται εκτός πλάνων της Αντερλεχτ - και με αρκετά «μαζεμένες» τις ετήσιες αποδοχές του, συγκριτικά με τις 900.000 ευρώ συμβόλαιο που έχει στις Βρυξέλλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα