Ιβάν Σαββίδης: «Η δύσκολη χρονιά του 2020 μας άλλαξε»

Ιβάν Σαββίδης: «Η δύσκολη χρονιά του 2020 μας άλλαξε»

Gazzetta team
Ιβάν Σαββίδης: «Η δύσκολη χρονιά του 2020 μας άλλαξε»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μέσω της ελληνικής νεολαίας Ρωσίας.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι!

Από καρδιάς σας εύχομαι ευτυχισμένο το Νέο έτος και Καλά Χριστούγεννα!

Πιθανότατα, ποτέ ξανά δεν περιμέναμε με τέτοια ελπίδα και ανυπομονησία τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το δύσκολο έτος του 2020 μας άλλαξε. Οι δυσκολίες, οι ανησυχίες και οι έγνοιες, τις οποίες έφερε, έδωσαν την αφορμή να επανεξετάσουμε πολλά, να θέσουμε εκ νέου προτεραιότητες, να αποδεχτούμε το γεγονός της διαμόρφωσης μίας νέας πραγματικότητας, που απαιτεί ασυνήθιστες λύσεις.

Όλη τη χρονιά μαθαίναμε να ζούμε με νέους κανόνες. Η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας αξιοποίησε ενεργά το χώρο του διαδικτύου και τις διαδικτυακές μορφές εργασίας, βελτίωσε τη δομή της, παραμένοντας παράλληλα από τους πιο δραστήριους συμμετέχοντες στις διαδικασίες που συνδέονται με την εφαρμογή της κρατικής εθνικής πολιτικής.

Ελπίζω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, γι’ αυτό μπορούν να πετύχουν μόνο όσοι περάσουν επάξια όλες τις δοκιμασίες άνωθεν, βρουν νέες προσεγγίσεις και μορφές της δραστηριότητάς τους.

Το επόμενο έτος έχουμε πολλά να κάνουμε, ώστε να επαναφέρουμε την ηρεμία και την ευημερία στη ζωή μας. Γι’ αυτό προστατέψτε ό,τι πολυτιμότερο έχετε — τις ανθρώπινες σχέσεις, αγαπάτε τα κοντινά σας πρόσωπα, να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, όσο μπορείτε να βοηθάτε όσους το έχουν ανάγκη και με θάρρος υποδεχτείτε την αυριανή μέρα.

Είθε ο Κύριος τη νέα αυτή χρονιά να προστατεύει εσάς και τις οικογένειές σας.

Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες σε όλα σας τα ξεκινήματα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Με αγάπη,

Ιβάν Σαββίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα