Σουντανί: Μέσω του Ολυμπιακού έχει σοβαρές πιθανότητες να γυρίσει στην Εθνική Αλγερίας

Σουντανί: Μέσω του Ολυμπιακού έχει σοβαρές πιθανότητες να γυρίσει στην Εθνική Αλγερίας

Δημήτρης Τομαράς
Σουντανί: Μέσω του Ολυμπιακού έχει σοβαρές πιθανότητες να γυρίσει στην Εθνική Αλγερίας

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αλγερίας, Τζαμέλ Μπελμαντί, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του Ελ Αρμπί Χιλάλ Σουντανί, ξαναβλέπει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον καλέσει πίσω στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.
Ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ, ο Χιλάλ Σουντανί πέτυχε το 100ο γκολ για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα Super League Interwetten και 198ο στο πρωτάθλημα.
Ο Δημήτρης Πινακάς οκτώ λεπτά αργότερα ισοφάρισε για να πετύχει το 199ο γκολ στο πρωτάθλημα και το 99ο εκτός έδρας. Και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά από επτά λεπτά πέτυχε το 200ο γκολ του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Πέραν των πιο πάνω στατιστικών πάντως ο Σουντανί με τις τελευταίες χρονικά εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό έχει στρέψει πάλι την προσοχή των ιθυνόντων της Εθνικής Αλγερίας πάνω του. Ο Τζαμέλ Μπελμαντί, τεχνικός των Αλγερινών, έχει φροντίσει ώστε να αποκτήσει εικόνα των πεπραγμένων του έμπειρου μεσοεπιθετικού και έτσι σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ο 33χρονος Σουντανί φέτος στον Ολυμπιακό έχει 2 γκολ σε 8 ματς. Με την Εθνική Αλγερίας ο Σουντανί έχει 23 γκολ σε 51 παιχνίδια αλλά και 6 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα