Μπέος: «Μιλάμε 2 μήνες με τους επενδυτές, έχουν πλάνο» (vid)

Μπέος: «Μιλάμε 2 μήνες με τους επενδυτές, έχουν πλάνο» (vid)

Gazzetta team
Μπέος: «Μιλάμε 2 μήνες με τους επενδυτές, έχουν πλάνο» (vid)

bet365

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου, για την επικείμενη πώληση της ομάδας σε found ξένων επενδυτών
Την πώληση ή πιο σωστά τη συμφωνία με ξένο found για την πώληση του Βόλου, αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra». Οπου και αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από τους νέους επενδυτές, αλλά και τις σκέψεις τους για την ομάδα. Παράλληλα άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως δεν θα βρίσκεται στη διοίκηση, μόλις επιτευχθεί συμφωνία.
Οι δηλώσεις του Δημάρχου και προέδρου του Βόλου για το ζήτημα ξεκινούν από το 36:16 του βίντεο και ολοκληρώνονται στο 40:49, ενώ η τοποθέτησή του έγινε με αφορμή φήμες και «σενάρια» γύρω από το μέλλον του Πανθεσσαλικού.
Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
*«Εχει ήδη υπογραφεί συμφωνητικό. Εχει κατατεθεί προκαταβολή και οι άνθρωποι 2 του μηνός μπαίνουν μέσα. Είναι μία μεγάλη εταιρεία, που θα επενδύσει και αγόρασε την ομάδα. Δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές, έχει υπάρξει συμφωνητικό. Πρόκειται για μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού. Μέχρι εκεί, δεν επιτρέπεται να πω κάτι παραπάνω»
*«Απαράβατος όρος είναι να μείνει η ομάδα στον Βόλο. Η συμφωνία είναι να ελέγξουν τα βιβλία και 20 του μηνός να υπάρξουν οι υπογραφές».
*«Εγώ ήρθα στον Βόλο για να... πεθάνω. Οι νέοι ιδιοκτήτες και επενδυτές που θα βάλουν τα λεφτά θα προχωρήσουν την ομάδα. Την παραλαμβάνουν χωρίς χρέη και χαίρεσαι να τη βλέπεις. Που έφτασε ο Βόλος. Να πηγαίνει στην Αθήνα να παίξει με την ΑΕΚ, να δέχεται νωρίς γκολ,να το ανατρέπει και λέει μετά η ισοπαλία είναι λίγη».
*«Μιλάνε λάτιν. Το found το έφερε ο Ζήσης Βρύζας. Θέλω να πιστεύω πως θα προχωρήσει. Μιλάμε 2 μήνες. Εχουν πλάνο για προπονητικό κέντρο, ακαδημίες για όλα».
«Οχι, δεν θα ασκώ διοίκηση, θα αφοσιωθώ στην πόλη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα