Μήτρογλου: Ο Κώστας δεν θέλει να παίξει για τα λεφτά

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μήτρογλου: Ο Κώστας δεν θέλει να παίξει για τα λεφτά

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου, δουλεύει καθημερινά σκληρά, διατηρείται σε αγωνιστικό επίπεδο και περιμένει την προοπτική όπου θα παίξει και πάλι σε ανταγωνιστικό επίπεδο, κλείνοντας - τουλάχιστον προς το παρόν - τ' αυτιά του σε προτάσεις από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βραζιλία και Κίνα!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στα 32 του χρόνια και ύστερα από μια γεμάτη καριέρα, θα μπορούσε εύκολα να πει κανείς «πήγαινε κόλλα ένσημα και πάρε όσα περισσότερα χρήματα μπορείς».

Στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, η κατάσταση δεν είναι αυτή. Ο «Μητρογκόλ», θα μπορούσε να έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε κάποιο παχυλό συμβόλαιο της Κίνας ή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Αρνήθηκε μέχρι και τη Γκρέμιο στη Βραζιλία!

Ο ίδιος αρνήθηκε αυτήν την προοπτική και δουλεύει σκληρά για να είναι έτοιμος, μόλις βρεθεί μια ομάδα που θα του δώσει το δικαίωμα να δείξει ξανά «ποιος είναι» σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό - τουλάχιστον προς το παρόν - δεν έχει γίνει. Ο Βίλας Μπόας στη Μαρσέιγ κλείνει τα μάτια του στην περίπτωσή του κι ο ίδιος, όντας σε σούπερ φυσική κατάσταση, περιμένει να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα για το επόμενό του βήμα.

Με το όνομα που έχει στην αγορά δεν θα αργήσει να συμβεί αυτό γι' αυτό κι ο ίδιος δεν βιάζεται να πει «ναι» σε ό,τι βρεθεί μπροστά του.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παίξει και πάλι σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να δώσει τις απαντήσεις του σε όσους πιστεύουν ότι έχει «τελειώσει». Ανάγκη για αποδείξεις δεν έχει βέβαια ο άνθρωπος των 227 γκολ σε 476 ματς!

Βέβαια, αν στις 31/1 δεν έχει κάνει στα χέρια του μια πρόταση που να τον δελεάζει, τότε θα γίνει και πιο ελαστικός στα «θέλω» του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα