O Bασίλης Χατζηαποστόλου μπαίνει στον ΠΑΟΚ

O Bασίλης Χατζηαποστόλου μπαίνει στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
O Bασίλης Χατζηαποστόλου μπαίνει στον ΠΑΟΚ

bet365

Εκπρόσωπος σε θέματα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ θα είναι ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και ένα από τα εμπειρότερα στελέχη του ποδοσφαίρου, κ. Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Αμεση θα είναι η ενεργοποίηση και συμμετοχή του Βασίλη Χατζηαποστόλου στα κοινά του ΠΑΟΚ, καθώς ο πολύπειρος παράγοντας θα ασχολείται με θέματα που αφορούν την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πολύχρονη παρουσία του στα κοινά του ποδοσφαίρου και η απεμπλοκή του από την περιβόητη υπόθεση κάρτας υγείας (το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων έχει κρίνει αθώο τον πρώην σύμβουλο της ΕΠΟ ώθησαν τον Ιβάν Σαββίδη στο να συνεργαστεί με ένα από τα εμπειρότερα στελέχη (είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της ΕΠΣ Κιλκίς) του ποδοσφαίρου, γνωστό για τα φίλαθλα προς τον «Δικέφαλο»

Αρχικά ήταν να συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο στη σημερινή (22/12) Τακτική Γενική Συνέλευση δεν πάρθηκε κάποια τέτοια απόφαση χωρίς αυτό να αλλάζει κάτι σ’ ότι αφορά τον ρόλο και την εμπλοκή του για οτιδήποτε αφορά τον ΠΑΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα, ουσιαστικά θα είναι ο συντονιστής του δικτύου συνεργατών των «ασπρόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα