Το «καλωσόρισμα» του Αστέρα στον Καπίγια (pic)

Gazzetta team
Το «καλωσόρισμα» του Αστέρα στον Καπίγια (pic)

bet365

Οι Αρκάδες στάθηκαν στην επιστροφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού στη δράση μετά από περίπου ένα χρόνο και του ευχήθηκαν «σιδερένιος». Ο Λουίς Φερνάντεθ του αφιέρωσε το γκολ του
Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κέρδισε σήμερα (21/12) στα Γιάννινα, όμως στην ομάδα υπήρχε ένας βασικός λόγος να χαμογελούν και... ονομάζεται Ενέκο Καπίγια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν στην αποστολή για το ματς και μάλιστα έπαιξε για λίγο στο φινάλε του, δείχνοντας πως πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στις αρχές του 2020, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Οι Αρκάδες μέσω των social media τον «καλωσόρισαν» πίσω στα γήπεδα, ενώ... αποκάλυψαν και την αφιέρωση του Λουίς Φερνάντεθ. Ο τελευταίος βρήκε δίχτυα στο 84' του παιχνιδιού και αμέσως έτρεξε στο μέρος που έκανε προθέρμανση ο συμπαίκτης του, ώστε να τον αγκαλιάσει και να του αφιερώσει το όμορφο γκολ που σημείωσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα