Ράσταβατς: «Αξίζαμε να κερδίσουμε» (vid)

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Αξίζαμε να κερδίσουμε» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε πως η ομάδα του δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Το... κάτι παραπάνω άξιζε να πάρει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», όπως σχολίασε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το 2-2 με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. «Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι, ένα δυναμικό παιχνίδι, παίξαμε καλά και ανταπεξήλθαμε καλά απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ με τη μοναδική ευκαιρία που είχε ο αντίπαλος, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και νομίζω ότι αξίζαμε να νικήσουμε. Δεχθήκαμε εύκολα το ένα γκολ και δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας Μάλλον δεν καλύψαμε καλά τους χώρους, αλλά οι παίκτες πιέστηκαν έδειξαν ποιότητα, δεν είμαστε και ευχαριστημένοι αλλά όχι και απογοητευμένοι, καθώς τα παιδιά τα έδωσαν όλα», είπε αρχικά στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε για τον απολογισμό του πρώτου γύρου. «Με αυτή τη νίκη θα ήμασταν απόλυτα χαρούμενοι, με αυτό το αποτέλεσμα είμαστε απλά ικανοποιημένοι, να δώσουμε λίγο ακόμη παραπάνω για να πετύχουμε τους στόχους μας». Κλείνοντας είπε πως «εύχομαι να έχουμε υγεία και να είμαστε χαρούμενοι και να συνεχίσουμε με δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα