ΑΕΚ - Βόλος: Μιτάι και Σιμάνσκι στην ενδεκάδα της Ένωσης (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Βόλος: Μιτάι και Σιμάνσκι στην ενδεκάδα της Ένωσης (pic)

bet365

Ο 17χρονος Μιτάι επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας για το ματς με τον Βόλο. Βασικός και ο Σιμάνσκι που αγωνίζεται έπειτα από πέντε μήνες!

Ο Μάσιμο Καρέρα παρατάσσει την ΑΕΚ με 4-3-3 το οποίο θα μπορεί να διαμορφώνεται και σε 4-2-3-1, με τον 17χρονο Μιτάι να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και τον Σιμάνσκι να αγωνίζεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έπειτα από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Είναι η πρώτη συμμετοχή του Πολωνού μέσου μετά από πέντε μήνες. Στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέρα επέλεξε, όπως αναμενόταν, τον Ολιβέιρα.

Οι 11 της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη είναι με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Μιτάι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Παουλίνιο τετράδα στην άμυνα, τον Σιμόες ως 6άρι, λίγο πιο μπροστά του τους Σιμάνσκι και Μάνταλο, στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Τάνκοβιτς, στο δεξί τον Γκαρσία και στην κορυφή τον Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα