Ολυμπιακός: Καλές οι μεταγραφές αλλά περιμένει και «εσωτερικές» προσθήκες!

Ολυμπιακός: Καλές οι μεταγραφές αλλά περιμένει και «εσωτερικές» προσθήκες!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Καλές οι μεταγραφές αλλά περιμένει και «εσωτερικές» προσθήκες!

bet365

Ο Ολυμπιακός περιμένει και έξτρα αγωνιστικές βοήθειες είτε από επιστροφές βασικών του στελεχών όπως του Ματιέ Βαλμπουενά είτε από μεταγραφές που δεν έχουν πιάσει ακόμα το 100%.
Αφήνοντας στην άκρη την υπόθεση του Αχμέντ Χασάν στο σύνολο ο Ολυμπιακός έχει έξι παίκτες από τους οποίους περιμένει είτε πολλά είτε έχει πιο υψηλές προσδοκίες. Να δούμε τις έξι περιπτώσεις που ξεχωρίσαμε:
Όγκμουντουρ Κρίστινσον: Είναι αναμφίβολα ένας καλός γκολκίπερ που λογικά θα πάρει ευκαιρίες κυρίως στο Κύπελλο. Φέτος δεν έχει παίξει καθόλου στον Ολυμπιακό αλλά όταν το κάνει στην ομάδα περιμένουν να είναι το ίδιο καλός με το διάστημα που ήταν στην ΑΕΛ και ίσως και ακόμα πιο αποδοτικός.
Μοχάμεντ Ντρέγκερ: Έχοντας υποστεί θλάση στο ματς με τον Βόλο ο Γερμανοτυνήσιος έπαιξε μόνο 4 ματς. Είναι ένας ταχυδυναμικός δεξιός μπακ από τον οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει να του δώσει ενέργεια, ασίστ και γκολ. Θεωρητικά μπορεί να παίξει και αριστερά.
Πέπε: Δημιουργικά και επιθετικά χαρακτηριστικά έχει αλλά πρέπει να... σκληρύνει μες στο γήπεδο και να δώσει περισσότερα. Είναι μία μεταγραφή για την οποία δαπάντησε σοβαρό ποσό ο Ολυμπιακός (κυρίως είναι εξαροοκτάρι) και έχει παίξει μόνο 9 ματς δίχως την προσδοκώμενη προσφορά.
Τιάγκο Σίλβα: Σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη σεζόν λόγω κορονοϊού και χωρίς βασική και κανονική προετοιμασία άργησε να μπει με την ομάδα. Είναι και αυτός ένας δημιουργικός χαφ (οκταροδεκάρι) που μπορεί να κρατήσει μπάλα και να φτιάξει φάσεις. Έχει 4 ματς με 1 ασίστ.
Ματιέ Βαλμπουενά: Ο παίκτης που περιμένει πως και πως πίσω ο Ολυμπιακός μετά τη θλάση του που τον κράτησε για εβδομάδες εκτός. Φέτος έχει 11 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Παίκτης υψηλής ποιότητας και ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Πέρυσι είχε χρονιά στον Ολυμπιακό με 42 ματς, 9 γκολ και 23 ασίστ. Παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ. Από δεκάρι μέχρι εξτρέμ μέχρι και 2ος βοηθητικός παίκτης για την επίθεση.
Μπρούμα: Πήρε τα... πάνω του στο ματς με την ΑΕΛ με 1 γκολ και 1 ασίστ κυρίως από πλευράς ψυχολογίας. Φέτος ο Πορτογάλος διεθνής εξτρέμ έβγαλε δύο μυϊκούς τραυματισμούς και έτσι έπαιξε μόλις 3 ματς στο πρωτάθλημα και 2 στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα