Παναθηναϊκός: Η εξήγηση του Μπόλονι για Ζαγαρίτη και ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Η εξήγηση του Μπόλονι για Ζαγαρίτη και ο Χουάνκαρ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η εξήγηση του Μπόλονι για Ζαγαρίτη και ο Χουάνκαρ

bet365

Τι έλεγε ο Ρουμάνος τεχνικός για την απόφαση του να αφήσει στον πάγκο τον Ζαγαρίτη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η θετική παρουσία του Ισπανού μπακ στην Τούμπα.

Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό, με το Edit My Bet* της bwin ισχύει το ίδιο τώρα και για το στοίχημά σου! |21+ (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Μεγάλη συζήτηση δημιούργησε η απόφαση του Λάζλο Μπόλονι να αφήσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Βασίλη Ζαγαρίτη στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τόσο για το γεγονός πως ο 19χρονος μπακ βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση και με σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ όσο και για το γεγονός πως αυτή η κίνηση συνδυάστηκε με τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού αμυντικού και την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο έμπειρος τεχνικός, πάντως, δεν άφησε εκτός τον Ζαγαρίτη για να τον... τιμωρήσει που δεν ανανεώνει αλλά σύμφωνα με όσα έλεγε στους συνεργάτες του, δεν ήταν ικανοποιημένος από την ανασταλτική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή στα πρόσφατα παιχνίδια και ειδικά σε αυτό κόντρα στον ΠΑΣ. Παράλληλα, έβλεπε τον Χουάνκαρ να πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις, ο Ισπανός είναι έμπειρος, έχει παραστάσεις από το πιο υψηλό επίπεδο και αποτελεί σημαντικό παίκτη του έμψυχου δυναμικού. Για αυτούς τους λόγους ο Ρουμάνος προχώρησε σε αυτή την απόφαση, χρησιμοποιώντας τον θεωρητικά βασικό του μπακ.

Θετικός ο Ισπανός

Πάμε να δούμε με ψυχρή ματιά αν αυτή η απόφαση του προπονητή, του βγήκε, με βάση τα όσα έκανε ο Χουάνκαρ πάνω στο χορτάρι και με την βοήθεια της κορυφαίας πλατφόρμας ανάλυσης ποδοσφαίρου, το Wyscout!

Στο ανασταλτικό κομμάτι ο 30χρονος μπακ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο από τον πιο ποιοτικό εξτρέμ του αντιπάλου, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και όσες φορές βρέθηκε σε κατάσταση 1vs1 ήταν αποτελεσματικός. Στο δεύτερο μέρος έχασε δύο φορές στην πλάτη του τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στην πρώτη εκτέλεσε άστοχα μέσα από την περιοχή και στην δεύτερη σέντραρε δίχως να βρει συμπαίκτη. Είχε 7 επανακτήσεις κατοχής της μπάλας, 5 κοψίματα και 3/3 κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα.

Δημιουργικά και ενώ η εντολή ήταν να ανεβάσματα του να είναι μετρημένα, είχε 26/36 πάσες(13 από αυτές προώθησαν το παιχνίδι), 4/7 μακρινές μεταβιβάσεις και φυσικά την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ που έφερε την ευκαιρία με την κεφαλιά του Σάντσες προς το τέλος του παιχνιδιού.

​Παράλληλα κατέγραψε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια από αριστερά με ντρίμπλα πάνω στον Βιερίνια και σέντρα προς τον Μακέντα στο 67᾽ και σε γενικές γραμμές έδειξε πως δεν τον εμπιστεύθηκε άδικα ο Μπόλονι για αυτό το παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα