Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή Καπίγια μετά από περίπου ένα χρόνο

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή Καπίγια μετά από περίπου ένα χρόνο

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Γενάρη, όμως δείχνει πλέον καλά και είναι στην αποστολή για το ματς με τον Car. gr ΠΑΣ Γιάννινα
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το αυριανό (21/12) ματς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα στην αποστολή του συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες και ο Καπίγια. Ο Ισπανός χαφ είχε υποστεί ρήξη χιαστών στις αρχές του χρόνου και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Ατρόμητο στις 4 Ιανουαρίου, αλλά πλέον δείχνει καλά και επέστρεψε στις υποχρεώσεις των Αρκάδων.
Ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε στην αποστολή τους εξής: Παπαδόπουλος,Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Πέπε Καστάνο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Καπίγια, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μ. Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λ. Φερνάντεθ, Ρεγκίς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα