Άρης: Χωρίς Κάτσε στην Κρήτη

Άρης: Χωρίς Κάτσε στην Κρήτη

Gazzetta team
Άρης: Χωρίς Κάτσε στην Κρήτη

bet365

Ο Έργκους Κάτσε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα (19/12, 19:30) με τον ΟΦΗ καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο.

Ο Έργκους Κάτσε ήδη ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας λόγω της θλάσης που υπέστη στον δικέφαλο μηριαίο και προβλέπεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μετά τα Χριστούγεννα. Ο διεθνής Αλβανός μέσος είναι η μοναδική απουσία που έχει να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος καθώς άπαντες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Μάλιστα, για πρώτη φορά είναι τρεις οι τερματοφύλακες καθώς ο προπονητής του Άρη συμπεριέλαβε σ’ αυτή και τον Μάριο Σιαμπάνη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα