Μάντζιος: «Να είμαστε διψασμένοι»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Να είμαστε διψασμένοι»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στα δύο στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης στον αυριανό αγώνα (19/12, 19:30) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά ρωτήθηκε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο. «Είμαστε καλά, κάναμε μια σημαντική νίκη, το αφήσαμε πίσω μας και προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον ΟΦΗ. Από την επόμενη μέρα κιόλας μέρα την αφήσαμε πίσω. Η εικόνα μας είναι σταθερότητα μας. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο για να διεκδικήσουμε τους βαθμούς της νίκης», απάντησε.

Σε ερώτηση για το αήττητο της ομάδας του μακριά από το «Κλ. Βικελίδης», σημείωσε ότι… «δεν το σκεφτόμαστε. Προσωπικά μ’ ενδιαφέρει να προετοιμαζόμαστε καλά, να έχουμε συγκέντρωση και να είμαστε σοβαροί και διψασμένοι για τη νίκη», για να αναφερθεί στον ΟΦΗ. «Είναι καλή ομάδα, σε σχέση με πέρσι διαφέρει. Θέλουμε να κερδίσουμε, έχουμε δουλέψει. Επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και αυτός είναι ο στόχος μας».

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Έργκους Κάτσε. «Θα δούμε για τον Κάτσε αν θα έρθει μαζί μας και αν θα έχει ρίσκο η συμμετοχή του. Δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα», είπε. Ο διεθνής Αλβανός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει. Σχετικά με το αγαπημένο σκορ (1-0) του Άρη στις νίκες που έχει πετύχει. «Δεν με προβληματίζει το σκορ. Και το 1-0 είναι νίκη, δεν έχει κάτι άλλο. Τα στατιστικά είναι για τον κόσμο. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κι άλλα γκολ. Όλα παίζουν ρόλο αλλά απασχολούν περισσότερο άλλους, όχι εμάς».

Στον επίλογο των δηλώσεών του, ρωτήθηκε για το θέμα του Σιαμπάνη. «Έγιναν αρκετά πράγματα. Θεωρώ από την επόμενη του ντέρμπι τα αφήσαμε έξω από τα αποδυτήρια, επικεντρωθήκαμε στον αγώνα και δεν θα μας επηρεάσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα